Mijn eigen pad (ver)kennen?

Retraite voor lotgenoten en ervaringsdeskundige 25/27 juli 2024

Wil jij graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling en/of groei? of wil jij als ervaringsdeskundige een stapje verder gaan door inzichten te creëren? 

Elohim Centre in Groningen er zijn maar liefst 30 helende zelfrealisatie tuinen.

 

Welkom bij onze retraite voor lotgenoten en ervaringsdeskundigen van seksueel misbruik. Tijdens deze bijzondere retraite bieden wij een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de ruimte krijgt om je eigen pad te verkennen, te groeien of te helen. Wij zijn ervaringsdeskundige professionals en zullen je begeleiden bij verschillende activiteiten. Onze zelfontwikkelde therapiekit die gericht is op het verwerken van trauma's en het bevorderen van zelf-acceptatie en welzijn.

De retraite zal plaatsvinden van 25 tot 27 juli 2024 in ons prachtige Elohim Centre in Groningen. We hebben een divers programma samengesteld met onder andere Lichaamstaal, Beeldtaal, Ademhalingssessies, en Gespreksgroepen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning en zelfreflectie.

Deelname aan de retraite biedt een unieke kans om in contact te komen met gelijkgestemden, ervaringen te delen en steun te vinden in een warme en begripvolle omgeving. Dit is een belangrijke stap op weg naar heling en herstel. Gun jij jezelf deze weg, vol inzichten?


Wat kun je verwachten?

Gespreksgroepen

Er zullen gespreksgroepen worden georganiseerd waarin deelnemers de ruimte krijgen om ervaringen te delen en steun te vinden bij elkaar. in de groeps gesprekken herken je mogelijk iets uit eigen leven. dit geeft (her) en erkenning. weten, zien en voelen dat je niet alleen bent. Er word in beeldta-Al en lichaamsta-Al uitgelegd inzichten zijn onvermijdelijk. (Al enige jaren volgen wij de Opleiding bij José Al)

Waarom deze retraite?. We hebben retraites in Marmaris Turkije gehad. Daar zagen en voelden we wat er gebeurde met de deelnemers, de verbondenheid ieder op hun manier zien groeien in waar ze stonden en waar ze nu staan. Een stukje inzicht en tastbaarheid, het mogen zijn in hun eigen proces. Dankbaar voor de verbinding, ook met zichzelf. De openheid en contact die lotgenoten en ervaringsdeskundige met elkaar verbind. Wij willen iedereen deze ervaring gunnen en weten dat Marmaris ver is, misschien wel letterlijk. Daarom willen wij deze bijzondere inzichtelijke en voelbare magische dagen ook in eigen land mogelijk maken.

 

Ben jij ervaringsdeskundige die zich verder wil verdiepen? Ook dan is deze retraite iets voor jou. Je krijgt meer inzichten, hoe jij jouw kennis een diepere betekenis kan geven. De retraite is laagdrempelig. Je kan en mag bij ons jezelf zijn. Vertrouwen en veiligheid staat bij ons voorop. We gaan de diepte in zonder jouw grens over te gaan, wel zullen wij je uitnodigen om echt in je hart te komen. Jij hebt daarin een keuze en samen gaan we intense en intensieve dagen beleven waarin ook ruimte is voor eigen inbreng en ontspanning. Met een lach en een traan, mag jij je eigen pad (be)wandelen.

 

Wat wij zelf ervaren hebben is: De bijzondere magische verbondenheid met elkaar, letterlijk niet meer alleen zijn en voelen.

Praten + Delen = Helen

Zelf is iets anders dan alleen.

Loslaten is niet Verlaten.

Samen staan we sterk.

 

 

2 nachten en 3 volle dagen incl overnachting, ontbijt, lunch, diner 

 

 

De bijdragen voor deze waardevolle verdiepingsdagen zijn €749.- 

de groepsgrootte is maximaal 10 deelneemsters vol= vol

update: nog enkele plekken beschikbaar

Retraite met Beeldta-Al en Lichaamsta-Al, TraumaSeksuologie en Psychodrama

Tijdens de retraite zullen er diverse inzichten, verdiepingen worden aangeboden, gericht op het verwerken van trauma's en het bevorderen van zelfacceptatie en welzijn. 

Ervaringen van eerdere deelnemers

Lees hieronder enkele ervaringen van deelnemers aan eerdere retraites:

  • Esther: "De retraite heeft mij geholpen om diepe trauma's te verwerken en meer rust en acceptatie te vinden."
  • :Bauk "Ik heb de retraite als zeer waardevol ervaren en voelde me omringd door begripvolle en ondersteunende mensen."
  • Denise: "De ademhalingssessies hebben mij geholpen om emotionele blokkades los te laten en een diepe innerlijke rust te ervaren."

        Er staan meer reviews onder retraite mei 2024 en oktober 2024


Neem deel aan onze retraite en start jouw helingsproces of verdiepingsproces.