Trauma Collapse Techniek

Waar helpt Trauma Collapse techniek bij:

 

Trauma Collapse Techniek (TCT) kan gebruikt worden bij mensen met Posttraumatische stress stoornis (Ptss) of Complexe post traumatische stress stoornis (Cptss), Burn out, DepressieAngst, Trauma, en andere Emotionele gebeurtenissen die een belemmering vormen in het dagelijks leven. 

TCT maakt het makkelijker bij het (ver)werken met trauma’s zonder dat we in hoeven te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma.

De verbindingen in de hersenen worden tijdens de techniek gestimuleerd voor betere en voor levenslange resultaten.

Daarnaast kun je bijzondere en krachtige verandering ervaren, ontstaan er nieuwe inzichten en een veranderde kijk op jouw dagelijks leven.

 

Wie heeft Tct de ontwikkeld:

 

Martin Castor, een hypnotherapeut en coach ontwikkelde TCT om trauma's op te lossen. Hij heeft met verschilldende soorten van trauma gewerkt, waaronder oorlogs, seksueel misbruikgeweld, incest, ongelukken en ander gerelateerde trauma's. Door diverse traumahelingstechnieken te onderzoeken en te begrijpen, kwam Martin tot een methode die veranderingen geeft op basis van eigen middelen.

Zonder terugval of mogelijkheid om het trauma opnieuw in te schakelen.

Met de Trauma Collapse Technique verandert je leven en het grootste deel van het probleem  zo niet alles lost op in slechts één sessie. De positieve veranderingen die worden aangemaakt, blijven bestaan.

Trauma Collapse Technique geeft een bijzonder resultaten.

Dit is de reden waarom men zich aangetrokken voelt tot deze methode. Je hoeft met deze techniek niet steeds opnieuw je trauma met alle details te bespreken en herbeleven.

Met TCT kun je op elke manier met elke situatie werken – zonder details te kennen. Het onbewuste van de cliënt weet het allemaal, en dat is waar de genezing en bevrijding gebeurt.

De meeste problemen kunnen in 1 sessie worden opgelost, maar als er heftige trauma's zijn kan het nodig zijn om meerdere sessie's in te plannen om zo een positief resultaat te creëren.

 

Doorbreek het patroon, verander het gedrag en leef je eigen leven.